Beschoeiingen

Beschoeiingen

Beschoeiing in uw tuin biedt vele voordelen. Beschoeiing is namelijk een goede oeverbescherming, wat afkalving voorkomt. Hiermee vermijdt u dat uw grond wegspoelt en uw tuin niet telkens wat kleiner wordt, maar dezelfde grootte behoudt zoals het ooit bedoeld is. Een beschoeiing heeft nog meer voordelen, zo kan een beschoeiing goed gebruikt worden om een grondkering te realiseren, op deze manier kunnen er verschillende hoogteniveaus gemaakt worden.

Damwanden

Een damwand is naast haar goede grond kerende functie toe te passen voor: boothuizen, stuwen (waterverbinding tussen twee peilvakken), pompputten, erfafscheiding of plantenbakken.

Onze damwanden bestaan uit verticaal geplaatste houten damwandplanken, voorzien van messing en groef. De planken koppelen we met een gording.

Daarnaast is een damwand gerecycled kunststof ook één van onze mogelijkheden. Kunststof damwanden zijn een verrassend sterke en duurzame oplossing voor oeverbescherming. Het gebruik van een kunststof damwand zorgt voor tientallen jaren van onderhoudsvrije grond- en waterkering.

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze cookie voorwaarden voor meer informatie.